Skip to main content

Recensies

Recensies

Laat hier je recensie voor FitDogs.be achter en lees deze van andere klanten.
Wie weet helpt jouw tevredenheid wel weer iemand anders zijn viervoeter. 

Keileuke lessen. Petra heeft echt een hart voor honden. Alle honden zijn even welkom bij haar. Senna (maltezer), Kyra (onze chihuahua), Tiny (labrador) , Bolt (Dobermann) zelfs onze poedel van 15 jaar genieten telkens opnieuw samen met ons van de les. 
Kyra heeft maar 3 pootjes en om ervoor te zorgen dat haar spieren mooi soepel blijven gaat ze ook naar de massage. Ze vind het heerlijk om alle aandacht te krijgen en je ziet ze volledig ontspannen en genieten. 

Ondanks mijn hyper actief geval van een doberman, die heel graag ererondjes loopt op het terrein (hihi), blijft Petra hier steeds heel rustig onder. Dankzij haar leren wij hoe we beter kunnen inspelen op zijn energie en krijgen we meer controle. Er is veel afwisseling in de les waardoor we ons nooit vervelen en elke les een leuke nieuwe uitdaging is. 

 

Roeland M. en Liesbet G.

Recensie Liesbet voor FitDogs.be

Genieten! Als ik met één wordt mijn lessen met Petra zou moeten omschrijven is het echt genieten! Samen met mijn twee honden volgen wij lessen, balance. Bij elke les krijgen we een nieuwe uitdagingen, samen met petra en mijn twee dappere honden leren we elke keer iets meer. Mijn honden worden zelfzeker en mijn band met mijn honden wordt steeds sterker. Petra legt alles heel duidelijk uit. Wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en het doel van elke onderdeel. Super fijn. Ze neemt haar tijd en past haar les aan per hond. Ik heb twee heel verschillende honden en onze lessen zijn altijd heel interessant en uitdagend op een leuke manier. Ik zie mijn honden genieten en daar geniet ik ook van.

Thanks Petra! Cliona Reck

Recensie Cliona voor FitDogs.be

Erg tevreden over de lessen balans met mijn stafford. Duidelijke uitleg en zowel baas als hond trainen bij FitDogs.be met plezier. 

J.V.B

Recensie JVB voor FitDogs.be

Petra is een super zachte vrouw in de omgang met dieren, honden betekenen daar voor haar persoonlijk een grote rol in, en dat merk je ook direct!

Zowel baasje als dier zijn altijd op hun gemak bij Petra! Voor iedereen een aanrader!!

Liefs, Annelies Vanthienen

Ik vind het fijn dat ik ondanks mijn jonge leeftijd mag en kan werken aan de band met mijn honden bij Petra. De honden genieten elke week opnieuw van de lessen. Het is ook heel fijn dat we iedere week mogen kiezen wat we juist willen doen in de les: balans, snuffelwerk, hoopers of een combinatie.

Britt M.

Recensie Britt voor FitDogs.be

Baron en ik amuseren ons tijdens de hooperlessen. baron op afstand leren sturen is belangrijk voor zijn werkproeven in de jachtsport (nee ik ben geen jager, we werken met dummy's). Bij Petra leren we dit op een spelende, ontspannende manier en kan hij toch voldoende zijn energie kwijt tijdens de trainingen. kortom ... wil je een uurtje fun, maar toch naar iets toe werken, kom hier trainen. En Baron vindt de massage geweldig :p !!!

Shana Pinxten

Recensie Shana voor FitDogs.be

Een unieke ervaring, kort na de adoptie van Tisha (Border Collie teefje van 7 jaar) ben ik bij Petra op cursus geweest. De band die er opgebouwd werd tussen mezelf, Tisha en Petra zal ik nooit vergeten. Een grenzeloze bewondering voor Petra hoe ze baasje en dier op een "easy" manier op 1 lijn krijgt.

Gilbert C.

Recensie Gilbert voor FitDogs.be

Sinds juni 2020 hebben we er een 'zusje' bij: het kooikerhondje Tattoe. Ze was een leergierige pup, die we heel wat aanleerden.
Na verloop van tijd begon Tattoe gekke geluiden te maken, 'reverse sneezing' was de conclusie van de dierenarts Shana Pinxten. De oorzaak was een gebrek aan zelfvertouwen waardoor Tattoe op een negatieve manier om aandacht ging zoeken. Ze adviseerde ons om eens contact op te nemen met Petra met de vraag of zij ons hierin kon helpen. 
We waren onmiddelijk enthousiast over de lessen en Tattoe bleek de lessen ook geweldig te vinden. In begin vond ze het heel moeilijk, maar haar zelfvertouwen in zichzelf en in ons groeide zienderogen. Ze is dolenthousiast als we naar de les gaan.
Alle tips die we krijgen zijn erg hulpvol en we oefenen dan ook graag thuis verder. Zowel wij als baasjes als onze 'Toesh' zijn enorm gegroeid met als resultaat dat de 'reserve sneezing' ook veel beter is, eigenlijk bijna zo goed als weg. 
Naast de private lessen heben we ook de workshop 'Body & Balance' gevolgd en de 'Samen op Pad'. Echte aanraders. 

Bedankt Petra, voor alles wat je tot nu toe al hebt betekend voor ons en Tattoe. 
Liefs 
Tim, Karolien, Iluna en Tattoe

Recensie Karolien voor FitDogs.be
CAPTCHA Gelieve dit op te lossen om spammers tegen te gaan.
10 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.