Skip to main content

Samen op pad

Samen op pad

Een leuke groepsles met maximum 4 personen.
Zou het niet fijn zijn als we ontspannen kunnen gaan wandelen en samen genieten?
We gezellig iets kunnen gaan drinken op een terrasje of genieten van de omgeving op een bankje?

 

Je kent allemaal wel het moment dat je hond iets ziet dat hij super interessant vindt. Zoveel aandacht, die blik op oneindig maar niet naar jou maar alles rondom. Voorbeelden genoeg en je zal er zeker enkele herkennen: blaadje dat voorbijvliegt, vogel die iets verderop zit, andere hond, fietser, geurtjes in het gras, ...
Het vermijden dat die het ziet is quasi onmogelijk want ze hebben het meestal al lang door voor dat wij het gezien hebben.  

 

Je hele snoepwinkel die je op zak hebt (zwamworstjes, kaas, koekjes, …), het leukste speeltje of je meest enthousiaste stemmetje, alles haal je uit de kast maar weinig helpt. Zelfs die lekkere verse biefstuk helpt niet om de aandacht terug te krijgen.  

 

Zou het niet fijn zijn als we ontspannen kunnen gaan wandelen en samen genieten? We na een wandeling iets kunnen gaan drinken op het terras of rustig kunnen genieten van het uitzicht op een bankje?  
Zou het niet fijn zijn als ze hun aandacht kunnen loskoppelen van deze afleiding en al die aandacht dat ze kunnen geven, naar ons toe geven? Dan is deze cursus zeker iets voor jullie. 
Outside conection by fitdogs.be

 

Tijdens deze cursus willen we jullie de tools aanrijken om hiermee aan de slag te gaan. Heel eerlijk, gemakkelijk is het niet, dit vergt heel veel training.
Versta mij niet verkeerd, we gaan er niet voor zorgen dat ze deze afleiding volledig negeren, de afleiding zien ze toch maar we gaan ze leren om hiermee om te gaan zodat alles aangenamer wordt voor ons.  
Zoals ze zeggen, het harde werk wordt beloond met heel veel leuke avonturen samen met je hond.  

 

 

Outside connection by fitdogs Dit is een groepsles van maximum 4 personen. We werken enkel in kleine groepjes zodat we toch veel aandacht aan iedereen kunnen besteden en alle ruimte die we hebben optimaal kunnen benutten. Hou rekening met elkaar. 

 

De eerste 2 lessen gaan door op ons terrein zodat we jullie eerst alle tools kunnen aanleren die je nadien kan gebruiken. De volgende lessen gaan door rondom ons terrein en op verplaatsing. Dit kan variëren van een wandeling door het dorp, een boswandeling, samen een terrasje doen, dierenwinkel, groot open veld, … De lessen worden aangepast aan de mogelijkheden van de volledige groep. In deze lessen houden we dus rekening met iedereen.  

 

Heb je een hond die niet overweg kan met andere honden of twijfel je of deze cursus voor jou geschikt is, neem dan zeker eerst contact met ons op. We helpen je met veel plezier verder.

 

 

Samen op pad

Extra informatie

  • Groepslessenreeks
  • Lesduur ± 60-90 minuten
  • Maximum 4 honden
  • Trainingsveld en op verplaasting
  • Voorwaarden om deel te nemen:
    • Minimum leeftijd van de hond 7 maanden
    • Enkele privélessen of puppycursus bij ons gevolgd
  • Tarieven

coming soon
Interesse stuur zeker een mailtje

Start 13 juli 2022