Skip to main content

Kidsfun

Kidsfun

De ideale manier om de band tussen jouw kind en hun favoriete viervoeter, op een leuke manier te versterken en hun zelfvertrouwen een boost te geven. 

We leren de kinderen hoe ze het beste kunnen omgaan met een hond (do and don’t) en bepaalde lichaamstaal te herkennen: hoe toont een hond dat die blij is, hoe toont hij als hij iets niet graag heeft, …

 

Al spelenderwijs gaan ze tijdens de lessen samen aan de slag en gaan we ze ook leren hoe ze thuis leuke dingen kunnen doen met hun hond. Zitten, liggen, komen, maar ook allerhande trucjes zoals sluipen, rollen, pootje geven, wiebelkontje, …

Fitdogs.be KidsFun


We gaan ze ook allerhande uitdagingen aanbieden waardoor het zelfvertrouwen stijgt, ze elkaar 100% gaan vertrouwen en een onafscheidelijk team worden. D.m.v. snuffeltuin, plankenparcour, balans en coördinatie (sensorisch pad, pootjes op, …).

Alle kinderen worden begeleid door een volwassene die tijdens de lessen mag toekijken van op de bank. Zo kunnen ze meegenieten van alle avonturen die het kind en de hond gaan beleven. 

KidsFun lessen

Les mogelijkheden

Privéles

 

  • begeleid door volwassene
  • 1 Privéles OF
  • Lessenkaart 5 privélessen
  • Lesduur: ± 45 minuten
  • Tarieven