Skip to main content

Supplementen

Webshop

Supplementen

Supplementen voor uw hond.

Sardineolie met echinacea & kurkuma (ontstekingen)
€ 16,50

De sardineolie is een zuivere bron van omega 3. De EPA en DHA vetzuren werken ontstekingsremmend. De Echinaceabloem zit boordevol antioxidanten en is de beste booster voor het immuunsysteem. Echinacea heeft weerstandsverhogende, antimicrobiële (virussen, schimmels, bacteriën, parasieten), ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. Het Kurkumaspecerij werkt zeer ontstekingsremmend, houdt hart en vaten gezond en ondersteund de darmfunctie.

Schapenvet & omega 3 (vacht)
€ 14,75

Dit combisupplement bestaat uit 25% schapenvet, 25% zalmolie, 25% sardineolie en 25% koudgeperste olijfolie. Schapenvet is rijk aan vitaminen A & D. Het helpt tegen haaruitval en het verhoogt de weerstand. Het zijn alledrie hoogwaardige bronnen van omega 3. De koudgeperste olijfolie levert ook een aandeel omega 6. Dit zorgt ervoor dat de ratio beter in balans blijft. Omega 3 vetzuren zijn de bouwstenen voor de huid. Daarom is dit supplement uitermate geschikt om te voeren bij huidproblemen of kale plekjes.

Natuurlijke Potenbalsem
€ 13,50

Deze natuurlijke potenbalsem (100% biologisch) is uitstekend voor de verzorging en bescherming van de poten. Ingrediënten: Kokosolie, sheaboter, lanoline, hamamelis, salie, calendula, Arnica, duizendblad, tea tea olie, DMSO, vitamine E en provitamine B5. Deze balsem beschermt de poten in de winter tegen het zout op de stoep of in de zomer tegen heet asfalt. Het is ook geschikt voor gebarsten voetzooltjes.