Skip to main content

Recensies

Recensies

Laat hier je recensie voor FitDogs.be achter en lees deze van andere klanten. 

Keileuke lessen. Petra heeft echt een hart voor honden. Alle honden zijn even welkom bij haar. Onze maltezer, onze chihuahua met 3 pootjes, onze poedel van 15 jaar, onze golden retriever en onze dobermann genieten telkens opnieuw samen met ons van de les

Door L.G.

Genieten! Als ik met één wordt mijn lessen met Petra zou moeten omschrijven is het echt genieten! Samen met mijn twee honden volgen wij lessen, balance. Bij elke les krijgen we een nieuwe uitdagingen, samen met petra en mijn twee dappere honden leren we elke keer iets meer. Mijn honden worden zelfzeker en mijn band met mijn honden wordt steeds sterker. Petra legt alles heel duidelijk uit. Wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en het doel van elke onderdeel. Super fijn. Ze neemt haar tijd en past haar les aan per hond. Ik heb twee heel verschillende honden en onze lessen zijn altijd heel interessant en uitdagend op een leuke manier. Ik zie mijn honden genieten en daar geniet ik ook van. Thanks Petra! 

Door C.R.

Erg tevreden over de lessen balans met mijn stafford. Duidelijke uitleg en zowel baas als hond trainen bij FitDogs.be met plezier. 

Recensie JVB voor FitDogs.be

Door J.V.B.

Petra is een super zachte vrouw in de omgang met dieren, honden betekenen daar voor haar persoonlijk een grote rol in, en dat merk je ook direct!

Zowel baasje als dier zijn altijd op hun gemak bij Petra! Voor iedereen een aanrader!! Liefs, Annelies

Door A.V.

CAPTCHA Gelieve dit op te lossen om spammers tegen te gaan.